Tapasbox

zelf tapas maken én Kinderen vd Voedselbank steunen

Sinterklaascadeau: Tapasbox

Pakjesavond is ineens een stuk lekkerder met de Tapasbox van Gaos Events. Geef ‘m cadeau of haal deze prachtig versierde doos al eerder in huis om tijdens pakjesavond al te snoepen van heerlijke Spaanse hapjes. De Tapasbox kost € 25,- met daarin ingrediënten, recepten en accessoires voor ca. 5 heerlijke tapas.

Zelf tapas maken én het goede doel steunen

TapasboxJe bent gek op tapas en wilt dit thuis zelf ook eens maken? Of je wilt je gasten gewoon mooie en lekkere hapjes presenteren die je ook nog eens zelf hebt gemaakt? Of deze misschien samen met je gasten maken als een soort DIY workshop? Wat jij nodig hebt is de Tapasbox met duidelijk recepten en vooral typisch Spaanse ingrediënten die jouw supermarkt niet heeft. En met je bestelling steun je ook nog eens een goed doel. Wij doneren een deel van de opbrengst van de Tapasboxen in 2018 aan Stichting Kinderen van de voedselbank.

Wat zit er in de Tapasbox?

Geïnspireerd door onze kookworkshop Tapas hebben we een box samengesteld met de specifieke ingrediënten voor typisch Spaanse tapas zoals

  • gemarineerde olijven en nootjes, gezellig voor een borreltje vooraf, ook tijdens het koken;Tapasbox
  • recepten voor vijf tapas, denk aan sangrìa, albondìgas, champignons in Serranoham, hamburgertapa, pinchos morunos, uienbrood, aïoli, roerei met asperges of samorejo. Wij zorgen voor een keuze die past bij het seizoen;
  • houdbare ingrediënten zoals sherry-azijn, wijn, Moorse kruiden en natuurlijk een broodje. Erg bederfelijke ingrediënten als gehakt, kip en eieren zitten niet in de box. Hiervoor hebben we een boodschappenlijstje toegevoegd;
  • presentatiematerialen zoals placemats, besteksachette, kunststoffen borden en wijnglazen van goede kwaliteit, satéprikkers, theedoek etc.

We houden rekening met dieetwensen. Geef deze bij je bestelling aan ons door en we passen de inhoud van de Tapasbox er graag op aan.

Tapasbox bestellen

Met de Tapasbox steun je St. Kinderen van de Voedselbank

De Tapasbox kost € 25,- all-in en bevat alle recepten, houdbare ingrediënten en bijpassende presentatiematerialen om thuis echte Spaanse tapas te kunnen maken. We bezorgen het voor deze prijs bij je thuis. Woon je buiten de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen, dan overleggen we eerst even over de verzending en kosten.

Gaos Events doet graag wat voor het goede doel. Wij steunen dit jaar de Stichting Kinderen van de Voedselbank (in 2017 was dat Serious Request het Glazen Huis). Van het bedrag dat jij voor de Tapasbox betaalt, gaat € 2,50 naar Stichting KvdV. Hoeveel dat uiteindelijk oplevert, zie je op de teller op onze website.

Hoe werkt het?

Met de kant-en-klare Tapasbox van Gaos Events heb je alles in een keer in huis zoals begrijpelijke en duidelijk opgebouwde recepten, typische ingrediënten voor de Spaanse tapas en materialen om je zelf gemaakte tapas in mediterraanse stijl te presenteren.

Je bestelt de Tapasbox door met ons te bellen of een mail te sturen. Na de nodige administratie (bevestiging en factuur) krijg je de Tapasbox binnen 3 dagen thuis of, in overleg, op een andere datum. Eenmaal in huis kun je zien welke niet-houdbare producten je zelf nog moet kopen zoals gehakt, eieren etc. Aan de hand van de recepten ga je aan de slag en serveer je tapas met de presentatiematerialen die je erbij krijgt. Drankje, Spaans achtergrondmuziekje en….buen provecho, eet smakelijk!

Wij weten uit ervaring met onze workshops hoe leuk het is om zelf de chefkok te zijn. Met de Gaos Events Tapasbox heb jij alles in de hand en verwen jij je gezelschap met de lekkerste hapjes. Veel kookplezier!

Tapasbox bestellen

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie.

Weten wat er mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.