Tapasbox

zelf tapas maken én Kinderen vd Voedselbank steunen

Zelf tapas maken én het goede doel steunen

Tapasbox
Je bent gek op tapas en wilt zelfgemaakte tapas serveren aan je gasten. Of je wilt eens lekker zelf genieten van tapas die je zelf maakt. Maar hoe maak je originele Spaanse tapas? Een duidelijk recept zou je enorm helpen. En vooral de typisch Spaanse ingrediënten die jouw supermarkt om de hoek net niet allemaal blijkt te hebben.

 

Met de kant-en-klare Tapasbox van Gaos Events heb je alles in een keer in huis:

 • begrijpelijke en duidelijk opgebouwde recepten besparen je veel zoek- en denkwerk;
 • typische ingrediënten voor de Spaanse tapas. Houd je wat over? Geen probleem, de speciale ingrediënten zijn allemaal lang houdbaar;
 • materialen om je zelfbereide tapas sfeervol in mediterraanse stijl te presenteren.

Met deze box kun je er thuis een heus culinair feestje van maken, ook als je geen keukenprins of -prinses bent. Bereid jezelf wel goed voor, als je nog niet eerder tapas hebt gemaakt, is het niet gegarandeerd een eitje. Volg de instructies, gebruik de inhoud van de box en genieten dus.

En: met je bestelling van een Tapasbox steun je ook nog eens een goed doel. Wij doneren een deel van de opbrengst van de Tapasboxen in 2018 aan Stichting Kinderen van de voedselbank.

Wat zit er in de Tapasbox?

Geïnspireerd door onze kookworkshop Tapas hebben we een box samengesteld met de specifieke ingrediënten voor typisch Spaanse tapas.

 • gemarineerde olijven en nootjes, gezellig voor een borreltje vooraf, ook tijdens het koken;Tapasbox
 • recepten voor vijf tapas, denk aan sangrìa, albondìgas, champignons in Serranoham, hamburgertapa, pinchos morunos, uienbrood, aïoli, roerei met asperges of samorejo. Wij zorgen voor een keuze die past bij het seizoen;
 • houdbare ingrediënten zoals sherry-azijn, ui, bloem, wijn, knoflook, Moorse kruiden, zout en peper, tijm, peterselie, olijfolie en stokbrood. Erg bederfelijke ingrediënten als gehakt, kip en eieren zitten niet in de box. Hiervoor hebben we een boodschappenlijstje toegevoegd;
 • presentatiematerialen zoals placemats, besteksachette, kunststoffen borden en wijnglazen van goede kwaliteit, satéprikkers, theedoek etc.

We houden rekening met dieetwensen. Geef deze bij je bestelling aan ons door en we passen de inhoud van de Tapasbox er graag op aan.

Met de Tapasbox steun je St. Kinderen van de Voedselbank

De Tapasbox kost € 25,- all-in en bevat alle recepten, houdbare ingrediënten en bijpassende presentatiematerialen om thuis echte Spaanse tapas te kunnen maken. We bezorgen het voor deze prijs bij je thuis. Woon je buiten de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen, dan overleggen we eerst even over de verzending en kosten.

Gaos Events doet graag wat voor het goede doel. Wij steunen dit jaar de Stichting Kinderen van de Voedselbank (in 2017 was dat Serious Request het Glazen Huis). Van het bedrag dat jij voor de Tapasbox betaalt, gaat € 2,50 naar Stichting KvdV. Hoeveel dat uiteindelijk oplevert, zie je op de teller op onze website.

Nog even in het kort hoe het werkt:

 • je bestelt de Tapasbox door met ons te bellen of een mail te sturen. Vergeet niet om (di)eetwensen door te geven;
 • je ontvangt de Tapasbox binnen 3 dagen thuis en/of na overleg over een speciale datum;
 • aan de hand van de recepten en het boodschappenlijstje kun je zien welke niet-houdbare producten je zelf nog moet kopen zoals gehakt, eieren etc.;
  bereid de tapas aan de hand van de bijgevoegde recepten. Neem voldoende voorbereidingstijd. De ene tapas heeft wat meer bereidingstijd dan de andere;
 • serveer de bereide tapas met de bijgevoegde presentatiematerialen;
 • schenk de drankjes in en zet een Spaans achtergrondmuziekje op en….buen provecho, eet smakelijk!

Wij weten uit ervaring met onze workshops hoe leuk het is om zelf de chefkok te zijn. Met de Gaos Events Tapasbox heb jij alles in de hand en verwen jij je gezelschap met de lekkerste hapjes. Veel kookplezier!

Tapasbox bestellen

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie.

Weten wat er mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.