Blog

Tijd voor iets anders dan tapas

Soms, heel soms komen de gerechten je neus uit. In Apeldoorn is dat meestal tapas. Als je ze voor de honderdste keer hebt gemaakt en even zo vaak hebt uitgelegd wat het nu is dat de gerechten zo lekker maakt. Je proef stiekem van de gerechten die tijdens het bedrijfsuitje zijn gemaakt. En dan weet je ineens weer: die nieuwe kookworkshop moet er komen.

Je hebt weer inspiratie nodig. Weer moed om de eerder beproefde gerechten met enthousiasme te verkopen als ‘culinair uitje’. En dus ga je eindelijk de kookboeken in. De eigen gerechtenmappen maar ook themaboeken. En dan kom je er achter dat er gewone romans zijn waar het beleven van gerechten de rode draad is. Super leuk! Nu heb je nog meer een excuus om ’s avonds in bed kookboeken te lezen. Want ja, de voorkant ziet er uit als een normaal boek.

Je leest, selecteert, maakt notities en in je hoofd probeer je al te proeven hoe het gaat zijn. Wat een uitdaging. Maar je realiseert je gelijk dat het nog heel lang duurt voordat de kookworkshop staat. Hopelijk houd je het vol. Terwijl je druk voelt om te presteren. Jawel, wat dat betreft, ben je net een gewoon bedrijf. Je moet vooruitdenken, aan productontwikkeling doen, marktonderzoek doen en verkopen. En dan het liefst in een periode die volgt op golven van de markt; nu dus!

Wat het gaat worden? Ga alvast maar wat rondneuzen op de actiepagina van de website www.gaos-events.nl/acties. Wat wij nu gaan doen? Keihard werken oftewel: koken!

Comments are closed

© 2020 Gaos Events. Alle rechten voorbehouden.