Blog

Prijs je rijk

Prijsvraag zelf Tapas maken in Apeldoorn

Bam! En daar stond het: het geheim van prijswinnaars is dat ze ervoor zorgen dat ze zich al gelukkig voelen voordat ze iets gewonnen hebben. Deze uitspraak ben ik tegengekomen in voorbereiding op 2 prijsvragen waarbij je een gratis kookworkshop Tapas maken en 4 Tapasboxen kon winnen. Er bestaat dus een soort van handleiding voor deelnemers aan prijsvragen te winnen!

Levensles

De 2e zin van bovenstaande openbaring is: hun specifieke en gepassioneerde aandacht zorgt zo voor een puur en krachtig punt van aantrekking, wat magische en moeiteloze manifestaties mogelijk maakt. Bam nr. 2! Dit lijkt op een echte levensles. Dit is mij nl. ook een keer verteld door een loopbaancoach toen ik solliciteerde naar een baan. Leef je van te voren in om geloofwaardig te zijn. En voel je goed als je mee gaat doen met de prijsvraag (of sollicitatie) want alleen dan ben je oprecht en zend je maar 1 bericht uit: kies mij!

Doorzetten

De les die ik hier uit haal, is dat de verhalen over de kookworkshops, uitjes, de Tapasbox en eventorganisatie oprecht moeten zijn. Om iets geloofwaardigs te bedenken waardoor die complete doos met allerlei lekkere en typisch Spaanse ingrediënten schreeuwt: kies mij!

Natuurlijk trek ik hiervoor alle registers open: speciale pagina’s op de website, een prijsvraag via de lokale krant, deze blog en straks mooi fotomateriaal. Maar is dit genoeg? Vliegen de Tapasboxen hierdoor massaal de deur uit? Even kijken wat de handleiding Succesvol meedoen aan prijsvragen zegt. Ah, natuurlijk, niet snel opgeven: het is vaak een kwestie van tijd en doorzettingsvermogen voordat je wint.
acties

Gratis Tapasbox

Doorzetten, dus. Nu weet ik uit ervaring dat als je maar tijd & energie ergens in blijft steken, je uiteindelijk wel iets terugkrijgt. Dat kan best lang duren maar op een gegeven moment merk je verschil. En daar gaat ‘m de schoen wringen want ik kan niet gratis Tapasboxen blijven uitdelen. Weer even kijken wat de handleiding daarover zegt: wees ook tevreden met kleinere prijzen want ook die zijn vaak erg leuk om te winnen. Gelukkig, het weggeven van de 4 Tapasboxen is genoeg. Want met haar € 25,- is de box een niet te duur cadeau om zelf tapas te maken en waar je ook nog eens driedubbel plezier van hebt: bij het uitpakken ontdekken wat voor lekkers erin zit, het maken en het opeten ervan. Voordelen zat dus en niets meer aan doen, lijkt het. Zou het dan (weer) een kwestie van geduld zijn voordat dit opgepikt wordt?

Goed dan. Nog een openbaring tenslotte van mijn kant: er is 1 nadeel van de Tapasbox namelijk de afwas. Die moet je zelf doen. Of je moet natuurlijk een complete kookworkshop Tapas maken reserveren als vrienden- en vriendinnenuitje want dan zit het er bij in. Als je iets geeft, krijg je het ook terug!

Comments are closed

© 2020 Gaos Events. Alle rechten voorbehouden.