Werken bij gaos

lekkere vacatures

Van chaos naar gaos

Werken aan een leuk uitje van collega’s, vriendinnen, familie of vrienden is top! Zelf geniet ik enorm van de chaos die dit vaak geeft. De uitdaging ligt ‘m in het op orde brengen van aparte onderdelen tot een vloeiend en overzichtelijk programma.

Vacature in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Met veel energie, persoonlijke aandacht en enthousiasme ervoor zorgen dat chaos omgezet wordt in een zorgeloze kookworkshop, event en kant-en-klare uitje in verschillende steden en bijzondere locaties. Dat is werken bij Gaos Events.

Vanwege de keuze om meer kookworkshops te geven ben ik op zoek naar:

een assistent kookworkshops m/v

Wat ga je doen bij Gaos Events?

Je assisteert in verschillende locaties bij kookworkshops als Tapas, Sushi, Oosterse hapjes, High tea en Erotisch koken. Je werkt samen met mij, bent gastheer of –vrouw voor de groep en zorgt na afloop samen voor het opruimen van de workshopsetting. Workshop tapas
En natuurlijk mag je de deelnemers helpen bij het maken van lekkere tapas, oosterse hapjes, erotische en high teagerechtjes.

Wie ben jij?

Een vrolijke thuiskok, student en/of levensgenieter die van zijn of haar hobby werk wil maken. Je bent niet bang om te werken met groepen zodat ze een gezellige middag en avond hebben als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, vrienden- en vriendinnenuitje. Je hebt dus flair!
Lef, passie, verantwoordelijkheid, hands on, flexibiliteit en improvisatievermogen zijn belangrijk. Je vindt het niet erg om te werken op tijden dat iedereen zelf leuke dingen doet; dus ’s avonds en in het weekend werk je. Je gaat zelfstandig naar de locaties in Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

Wat krijg je ervoor?

Een vrolijke en betaalde invulling van jouw vrije middag en/of avond. Je bent niet in loondienst, maar werkt op uurbasis zo’n 3 à 4 uur per kookworkshop. En je hebt zelf in de hand hoeveel je werkt. Hoe meer je doet, des te meer verdien je.

Meld je hier aan of bel 06 22365752

Het doel

In de afgelopen twee jaar heb ik een professionele verdiepingsslag kunnen maken door te investeren in extra en mooiere producten, een werkruimte, professionele visuals en een kwalitatief betere website. Dit heeft geleid tot meer concrete boekingen.
De bedrijfscijfers laten dat ook zien, ook al is de sector horeca traditioneel geen vetpot. De uitdaging om dan (meer) te verdienen is om alle aanvragen aan te nemen en ervoor te zorgen dat groepen weer terugkomen. En dat is waar ik samen met jou voor wil gaan!

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.