Over ons

eerst chaos, dan structuur

Over ons: Gaos Events

Een leuk uitje met bedrijf, familie of vrienden, maar geen rompslomp rondom de organisatie? Daarvoor kom je bij Gaos Events. Alles wat je niet zelf wilt doen, nemen we uit handen. Of je nu kiest voor een kant-en-klaar uitje voor een vriendelijke prijs of volledige verzorging van een evenement, we regelen het graag voor je.

Wie zijn wij?

Aangenaam. Ik ben Nynke de Weert, sinds 1997 werkzaam op het snijvlak van toerisme en marketing. Nynke de Weert Gaos Events workshops tapas sushi oosterse hapjes high tea erotisch koken, uitjes en eventorganisatie voor kleine groepen in apeldoorn deventer zutphen
Denk aan pretparken en dierentuinen en aan functies als eventmanager en relatiebeheerder. Dan heb je vast wel een plaatje. Dus ik weet hoe ik een grote groep een leuke tijd kan bezorgen. Laat mij jou alles uit handen nemen en geniet straks zelf ook van een leuk uitje. Eigenlijk heb ik een bloedhekel aan verrassingen. Dat betekent dus dat ik alles tot in de puntjes uitdenk en uitwerk, om niets aan dat verschrikkelijke toeval over te laten. Zo ook voor alle uitjes die ik organiseer vanuit Gaos Events. Dat wil niet zeggen dat ik nooit voor verrassingen kom te staan, maar wel dat ik ze zoveel mogelijk uitsluit.

Hoi, ik ben Ramona Joemman. Door mijn Surinaamse roots ben ik verliefd Ramona Joemman kookworkshop Surinaamse roti bij Gaos Events in Apeldoorn geworden op alles wat met eten te maken heeft. Mijn moeder leerde mij als klein meisje om te koken. Als tiener merkte ik dat ik het allerliefst aan de slag ging in de keuken. Toen ik nog op het tropische Curaçao woonde kreeg ik een nieuwe liefde: workshops geven. Een goede vriendin van mij gaf kookworkshops aan schoolkinderen. Ze vroeg mij om een keer mee te gaan en samen met alle enthousiaste kinderen maakten we heerlijke roti, maar ook veel plezier. En daar gaat het om: lekker eten en plezier maken. Inmiddels had ik besloten om naar Nederland te gaan verhuizen. Eenmaal in Nederland aangekomen ging ik gewoon door met koken. Eerst voor mijn gezin, later ook voor klanten. Ik maak weekmenu’s die ik verkoop via Facebook en WhatsApp. Dit doe ik kleinschalig; voor mij geen lopendebandwerk. Ik vind niks leuker dan het koken van de trots van Suriname en dat te leren aan andere mensen. Heb je al trek gekregen om zelf roti te maken en plezier maken? Vraag dan de kookworkshop Surinaamse Roti maken aan. Njang Switi!

Werken bij gaos

Gaos Events is een eenmanszaak maar heeft voor ieder uitje het juiste team mensen met 1 persoonlijk aanspreekpunt, zowel voor, tijdens als na jullie gezamenlijke middag of avond. Wil jij bij dit team horen? Kom dan werken bij ons.

Vacature: assistent kookworkshops m/v

Drie pijlers

Alles wat we doen is persoonlijk, professioneel, precies, passievol en tegen een prettige prijs. Ons doel is het bieden van betaalbare en complete (onderdelen van) programma’s waardoor de organisatie van elk uitje en event zorgeloos is. Wij richten ons ook op jou, de organisator van een uitje en/of event. Zo zorgen wij voor een geslaagd uitje voor jou en je gasten. Gaos Events is gebouwd op drie pijlers:

Eerst chaos, dan structuur

Dat is ons motto. Vanuit chaos -die vaak bij voorbereiding van uitjes heerst-, werken we dus aan structuur. Goed nadenken en alles uitwerken, om zo tot een geslaagde dag te komen. Laat dat maar aan ons over, we genieten ervan!

Meer weten?

Persoonlijk kennismaken en weten wat Gaos Events voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button.
Wil je eerst wat meer van ons en onze kookworkshops, uitjes en events weten? Je leert ons beter kennen via Twitter, LinkedIn en onze fanpage op Facebook.

Contact