Over ons

eerst chaos, dan structuur

Over ons: Gaos Events

Een leuk uitje met bedrijf, familie of vrienden, maar geen rompslomp rondom de organisatie? Daarvoor kom je bij Gaos Events. Alles wat je niet zelf wilt doen, nemen we uit handen. Of je nu kiest voor een kant-en-klaar uitje voor een vriendelijke prijs of volledige verzorging van een evenement, we regelen het graag voor je.

Werken bij gaos

Gaos Events is een eenmanszaak maar heeft voor ieder uitje het juiste team mensen met 1 persoonlijk aanspreekpunt, zowel voor, tijdens als na jullie gezamenlijke middag of avond. Wil jij bij dit team horen? Kom dan werken bij ons.

Vacature: assistent kookworkshops m/v

Wie ben ik?

Aangenaam. Ik ben Nynke de Weert, sinds 1997 werkzaam op het snijvlak van toerisme en marketing. Nynke de Weert Gaos Events workshops tapas sushi oosterse hapjes high tea erotisch koken, uitjes en eventorganisatie voor kleine groepen in apeldoorn deventer zutphen
Denk aan pretparken en dierentuinen en aan functies als eventmanager en relatiebeheerder. Dan heb je vast wel een plaatje. Dus ik weet hoe ik een grote groep een leuke tijd kan bezorgen. Laat mij jou alles uit handen nemen en geniet straks zelf ook van een leuk uitje. Eigenlijk heb ik een bloedhekel aan verrassingen. Dat betekent dus dat ik alles tot in de puntjes uitdenk en uitwerk, om niets aan dat verschrikkelijke toeval over te laten. Zo ook voor alle uitjes die ik organiseer vanuit Gaos Events. Dat wil niet zeggen dat ik nooit voor verrassingen kom te staan, maar wel dat ik ze zoveel mogelijk uitsluit.

Drie pijlers

Alles wat we doen is persoonlijk, professioneel, precies, passievol en tegen een prettige prijs. Ons doel is het bieden van betaalbare en complete (onderdelen van) programma’s waardoor de organisatie van elk uitje en event zorgeloos is. Wij richten ons ook op jou, de organisator van een uitje en/of event. Zo zorgen wij voor een geslaagd uitje voor jou en je gasten. Gaos Events is gebouwd op drie pijlers:

Eerst chaos, dan structuur

Dat is ons motto. Vanuit chaos -die vaak bij voorbereiding van uitjes heerst-, werken we dus aan structuur. Goed nadenken en alles uitwerken, om zo tot een geslaagde dag te komen. Laat dat maar aan ons over, we genieten ervan!

Meer weten?

Persoonlijk kennismaken en weten wat Gaos Events voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button.
Wil je eerst wat meer van ons en onze kookworkshops, uitjes en events weten? Je leert ons beter kennen via Twitter, LinkedIn en onze fanpage op Facebook.

Contact