Blog

Originele uitjes maak je samen!

Ik heb nog een ouderwetse agenda. Zo eentje waarin je moet schrijven met een pen en waar van die spreuken in staan onderaan de pagina. Laatst las ik er weer eentje die ging over hoe fijn het om van je hobby je werk te maken. Nu is mijn werk wel het organiseren en geven van uitjes, events en workshops maar kun je beter zeggen dat ik er goed in ben om met groepen mensen om te gaan.

Interesse

Om daarbij niet door de mand te vallen moet het je ogenschijnlijk als vanzelf afgaan. Interesse tonen acties in het individu is belangrijk; ook al ben je in groepsverband. En daar werd ik me de afgelopen tijd zelf weer erg van bewust. Ik heb nl. 2 aanbieders van groepsuitjes benaderd met de vraag of we ook konden samenwerken. Eentje die erg sterk is in uitjes, nl. TB Events, en eentje die gespecialiseerd is in Aziatisch koken, Millie’s Indische Keuken. Beiden reageerden erg sportief en waren bereid om ervaringen te delen en mee te denken in bepaalde situaties. Dat resulteert er voor 1 partij in dat ik hun bedrijfsuitje heb opgenomen in de kant-en-klare uitjes op de Gaos-site.

Enthousiast

Als ik dat vertaal naar mijn werk dan ben ik in de communicatie met de contactpersoon origineel, enthousiast en oprecht. Geen standaard zinnen gebruiken in de e-mail maar met een persoonlijke twist. En wat je erin stopt; krijg je ook vaak weer terug. Van de contactpersoon hoor ik vaak dat het contact via de e-mail zo leuk was van tevoren!

Origineel uitje in Apeldoorn en Deventer

Natuurlijk, soms moet je er voor je gevoel veel instoppen zodat het lijkt alsof jij de enige bent die aardig wil zijn. Maar uiteindelijk ben je beter af. Je dwingt jezelf tot nog meer inlevingsvermogen. waardoor je bij het maken van de uitjes nog meer nadenkt over de details. En daar profiteert de klant weer van. Nu eens even kijken hoe ik het bedrijfsuitje Help de directeur is ontvoerd! nog leuker kan maken dan het ongetwijfeld is. Iets met een workshop in Apeldoorn of Deventer erbij of zo. En met eten….. Nieuwsgierig? Kijk maar eens op de website en zet dat kant-en-klare uitje in je agenda. Dan maakt het niet uit of die digitaal is of old-school!

Comments are closed

© 2020 Gaos Events. Alle rechten voorbehouden.