Workshop Tapas

fiësta op je bord!

Tapas maken in Apeldoorn

Workshop tapas
Genieten van mediterrane sferen, zonder je koffers te pakken? Maak eens samen met je collega’s, familie of vrienden overheerlijke smaakvolle tapas tijdens de tapas workshop van Gaos Events. Een origineel, gezellig en bovenal smaakvol bedrijfsuitje, vrienden- of familie-uitje.

Locaties: leuke plekjes in Apeldoorn – Deventer – Zutphen

Feestelijk genieten

Tapas, Pintxos, Pinchos, Banderillas, Pinchos de Encurtidos, Gildas, Cosas de Picar, Cazuelas. In Spaans Baskenland waar ze het hebben uitgevonden zo’n beetje, noemen ze het Pintxos. En in de rest van Spanje waar ze het zeker net zo goed weten!, hebben ze het meestal over pinchos of gewoon tapas. Maar hoe je het ook noemt, het maakt niet uit want het zijn allemaal even lekkere en feestelijke hapjes om van te genieten!

Hoe ziet de tapas workshop er uit?

Onder leiding van de instructeur ga je helemaal zelfstandig, maar toch in teamverband aan de slag om bekende en minder bekende tapas te maken. Denk aan de albondìgas en patatas bravas, maar ook aan de champignons in serranoham. Smaakvolle, geurige gerechten met een verwarmende, licht pittige twist. En natuurlijk ontbreekt het niet aan de Spaanse sangria bij deze heerlijke hapjes!

 • Prijs: € 39,50 p.p. incl. BTW en is inclusief ontvangst, tapas, dessert & recepten
 • Waar: Apeldoorn, Deventer en Zutphen
 • Voor wie: min. 10 personen.
 • Wanneer: geef ons je gewenste datum door en wij passen onze agenda daar op aan
 • Duur: 3 uur

Boek nu jouw tapas workshop

Proef de zon ook op je bord

Na het koken is er ruim de tijd om volop te genieten van alle zelfgemaakte gerechtjes in Spaanse stijl. Niet alleen door ze op te eten maar om ook je eigen zonmoment te scoren met Spaanse accessoires voor jouw persoonlijk fotomoment. De tapas workshop van Gaos Events is compleet en betaalbaar, kortom: een originele beleving die bol staat van de Spaanse gezelligheid voor jou en je vrienden, familieleden of collega’s.

Je houdt ook nog wat over aan de kookworkshop

Tijdens onze workshop leer je een aantal tapas maken waarmee je thuis ook de sier kunt maken. Zo is de workshop tapas niet alleen een geweldig teambuildingmoment, personeelsuitje of moment met vrienden of familie, maar heb je er ook nadien nog plezier van. Wij zorgen voor locatie en benodigdheden, jullie nemen de sfeer mee. Deal?

Luxe tapasworkshop

Speciaal voor kookfanaten die zelf al de sterren van de hemel koken is er nu onze nieuwe kookworkshop: de luxe tapasworkshop. Je maakt met mooie en typische Spaanse ingrediënten net even wat andere tapashapjes dan je normaal gesproken zou doen. De workshop duurt langer en is bedoeld voor de wat gevorderde kok.

Lees meer over luxe tapas

Kookworkshop voor 1 persoon

Onze workshops volgen, zonder zelf een groep om je heen te verzamelen? Je kunt ook meedoen via de open inschrijving. Kijk bij Acties en schrijf je in voor de eerstvolgende datum. En is er geen datum bij voor je? Geef dan gewoon eentje door en wij zetten ‘m open voor inschrijving.

Ga naar acties kookworkshop

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Tip! Combineer deze kookworkshop met:

 • Onbeperkt drankjes tijdens de workshop vanaf € 9,50 p.p.
 • Puzzeltocht de Nachtbraker
 • Workshop Flamenco dansen
 • Stoelmassage voor organisator
 • Kortingsboekje per stad
 • Goody bag in stijl: recepten, flesje olijfolie, olijven, prikkers etc.
 • Roos voor de organisator/jarige/vrijgezel/jubilaris
 • Foto sleutelhanger
 • Demo Flamenco dansen
 • Uitnodiging (digitaal) in Spaanse stijl

Let op: het toevoegen van extra’s is van invloed op de prijs per persoon

Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.