Workshop erotisch koken

om je vingers bij af te likken

Workshop erotisch koken - vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Workshop erotisch koken: culinaire verleiding

Wat is een vrijgezellenfeest zonder een vleug erotiek of seks? En wat is een vrijgezellenfeest zonder eten en drinken? Gaos Events brengt deze twee samen in de workshop erotisch koken. Een kookworkshop voor vrouwen vol plezier en genot. Samen met je vriendinnen maak je een verleidelijk diner, waarbij je gebruik maakt van tongstrelende en erotiserende ingrediënten. Met recht een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Locaties: leuke plekjes in Apeldoorn – Deventer – Zutphen

Een ander soort vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest met humor is oké, maar liefst niet plat of afgezaagd. Dus zoek je eens wat anders. Samen koken zorgt voor gezelligheid en saamhorigheid. Voeg daar een vleugje erotiek aan toe en je hebt de ideale ingrediënten voor een vrijgezellenfeest. Deze workshop is ontwikkeld voor vrouwen om de geneugten des levens te combineren in een bijzonder moment. In deze workshop leer je gerechten maken om de liefde van houw leven culinair te verwennen. En misschien leidt dit wel tot een onvergetelijk erotisch vervolg dat de hele nacht duurt!

Hoe ziet de workshop eruit?

In ongeveer 3 uur tijd bereiden jullie een compleet diner met lustopwekkende ingrediënten die als afrodisiacum worden beschouwd zoals tomaten, basilicum en chocolade. De volgende gerechten kunnen op het menu staan: zelfgemaakte fettucine in botergeile tomatensaus, kip mole (met chocolade!), blote billetjes in het groen chocolade souflfétaart met marsepeinen rozen. Uiteraard kunnen we rekening houden met (di)eetwensen als vegetarisch, glutenvrij, geloofsovertuiging etc.

Prijs: € 47,50 p.p.
Groepsgrootte: min. 10 en max. 15 personen
Duur: ca. 4 uur
Locatie Apeldoorn, Deventer en Zutphen – locaties in/nabij de binnenstad (maximaal 1 km.); geen kookstudio’s; wel locaties uitgerust met professionele keukens.
Inhoud: locatie, introductie van het thema met ontvangst, gezamenlijke uitleg circa 4 gerechten, bereiden, diner.

 

Boek nu jouw workshop erotisch koken

De verleidende geuren van de kruiden en specerijen en de opwindende aroma’s van vlees en vis zijn een genot voor je reukorgaan en prikkelen je smaakpapillen tijdens de bereiding. Geheid dat je zin krijgt… om al dat lekkers op te eten! Dat is ook precies wat jullie gaan doen, als hoogtepunt van deze workshop (en ja, die stripper kan ook geregeld worden!)

Je houdt ook nog wat over aan de kookworkshop

Met deze kookworkshop loop je geheid geen blauwtje, je gaat namelijk niet met lege handen naar huis. Alle vrouwen krijgen de recepten per mail toegestuurd, zodat jullie je partners kunnen verwennen met de pas geleerde culinaire hoogstandjes. De liefde van de man gaat namelijk nog steeds door de maag.

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Tip! Combineer deze kookworkshop met:

  • Onbeperkt drankjes tijdens de workshop vanaf € 9,50 p.p.
  • Extra horeca: erotische cocktail
  • Stripact à € 250,- (richtprijs)
  • Stoelmassage voor organisator
  • Goody bag in stijl: recepten, flesje massage-olie, eetbaar ondergoed etc.
  • Roos voor de organisator/jarige/vrijgezel/jubilaris
  • Foto sleutelhanger
  • Uitnodiging (digitaal) in erotisch-grappige stijl

Let op: het toevoegen van extra’s is van invloed op de prijs per persoon

Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.