Surinaams feestje? Kookworkshop roti

Feestje? Daar hoort eten bij!

Kookworkshop Surinaamse roti: een heus feest

Wil je indruk maken op familie en vrienden met jouw eigen roti?Workshop tapas Tijdens onze Surinaamse kookworkshop ontdek je alle geheimen van een écht goede roti. Je leert hoe je de welbekende ingrediënten omtovert tot de lekkerste roti die je ooit hebt gegeten.

Zie je jezelf al staan? Achter het keukenblok, samen met vrienden en familie aan de slag met authentieke Surinaamse roti. Ontdek de geheimen van roti tijdens de kookworkshop van Ramona!

 

Surinaams eten en gezelligheid

Wij Surinamers zijn dol op lekker eten, gezelligheid en feestjes. Die 3 dingen combineer ik in mijn kooklessen. Ik leer je hoe je roti maakt die lekkerder is dan die van mijn moeder. Iedereen weet dat er niks gaat boven de kookkunsten van je eigen moeder. Toch is het me gelukt om het recept te verbeteren, en dat recept ga ik met jou delen.
“Je hebt het verpest Ramona! Jouw roti is lekkerder dan de roti die ik zelf altijd eet!”, zeggen mensen steeds weer.

Zo ziet de rotiworkshop eruit

Veel mensen houden van roti, maar kennen niet de geheimen van écht goede roti. Tijdens de Surinaamse kookworkshop ontdek je hoe makkelijk het is om de lekkerste roti gewoon zelf te maken. Dit doe je onder persoonlijke begeleiding van een Surinaamse dame die van kleins af aan zelf roti maakte. Tijdens de kookworkshop leer je:Workshop tapas

 • Hoe je het deeg klaarmaakt
 • De geheimen van een goede vulling
 • Hoe je de rotiplaten vult en afbakt
 • Welke variaties er van roti zijn
 • Hoe je authentieke Surinaamse kruiden gebruikt in het gerecht

Prijs: € 40,00 p.p.
Groepsgrootte: minimaal 6 personen
Duur: ca. 4 uur
Locatie: Apeldoorn – locaties in/nabij de binnenstad (maximaal 1 km.); geen kookstudio’s; wel locaties uitgerust met professionele keukens.
Datum: Vanwege onze volle agenda bespreken we de datum samen met jou. Bel gerust naar 06 113 70 133

 

Reserveer snel

De oorsprong van onze geliefde roti

Indiase immigranten namen dit gerecht mee naar Suriname, waarna het via een omreis bekend werd in Nederland. Roti, ook wel bekend als ‘platbrood’, is een gerecht dat je tegenwoordig in heel Nederland kan eten. Naast de roti bestaat het uitgebreide gerecht onder andere uit kousenband, kip en aardappels. Ook vegetarische variaties zijn mogelijk.

Njang switi!

Samen met Ramona maak je er een feestje van tijdens haar kookworkshop. Je leert om originele roti te maken samen met je vrienden of familie. Ben je een kookhobbyist of houd je gewoon van lekker eten? Ook dan zijn de Surinaamse kooklessen iets voor jou. Reserveer snel een plek. Njang switi!

Surinaamse kookworkshop reserveren

Kookworkshop voor 1 persoon

Onze workshops volgen, zonder zelf een groep om je heen te verzamelen? Je kunt ook meedoen via de open inschrijving. Kijk bij Acties en schrijf je in voor de eerstvolgende datum. En is er geen datum bij voor je? Geef dan gewoon eentje door en wij zetten ‘m open voor inschrijving.

Ga naar acties kookworkshop

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Tip! Combineer deze kookworkshop met:

 • Onbeperkt drankjes tijdens de workshop vanaf € 9,50 p.p.
 • Puzzeltocht de Nachtbraker
 • Workshop Zumba
 • Stoelmassage voor organisator
 • Kortingsboekje per stad
 • Goody bag in stijl: recepten, flesje olijfolie, olijven, prikkers etc.
 • Roos voor de organisator/jarige/vrijgezel/jubilaris
 • Foto sleutelhanger
 • Uitnodiging (digitaal) in Caraïbische stijl

Let op: het toevoegen van extra’s is van invloed op de prijs per persoon

Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.