Kookworkshops

het menu: gezellig samen zijn, koken en eten

De kookworkshops van Gaos-events

Of je nu juist de kookkunst een beetje wilt afkijken, of dat koken een bruisende passie voor je is, een kookworkshop bij Gaos Events is gegarandeerd culinair plezier en smaakvol genieten.

Onze kookworkshops, die we zelf ontwikkeld en tot in de kleinste details verfijnd hebben, zijn geschikt voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. In onze goed uitgeruste keukens, nabij het centrum van de stad Apeldoorn, Deventer en Zutphen leren onze enthousiaste kookinstructeurs alles wat je wilt weten over bepaalde gerechten en drankjes. Wij houden van geurige kruiden en specerijen, originele recepten en bijzondere smaakcombinaties, maar bovenal van gezellig samenzijn.

Onze kookworkshops: het menu

Wat jouw smaak ook is, er is voor ieder wat wils. En iedere kookworkshop resulteert in gerechten die een genot voor de smaakpapillen zijn. Denk hierbij aan de welbekende, pittige albondígas bij onze tapas-workshop of de smakelijke combinatie van biefstuk met romanescosaus bij onze luxe-tapasworkshop. Laat je koffers maar staan, voor de Spaanse zomerzon hoef je alleen maar te komen genieten van de verwarmende sensatie in onze keuken.

Lees meer over tapasLees meer over luxe tapas

Beleef een ander soort vrijgezellenfeest en ga voor onze culinaire verleiding: erotisch koken. Speciaal ontwikkelt voor vrouwen om de geneugten des levens te combineren in een bijzonder moment. In deze workshop leer je samen met je vriendinnen gerechten maken om de liefde van houw leven culinair te verwennen. En misschien leidt dit wel tot een onvergetelijk erotisch vervolg dat de hele nacht duurt!

Lees meer

Houd je meer van de Engelse gezelligheid en heb je een voorliefde voor zoetigheid? Wil je voortaan je gasten verwelkomen met een sfeervolle High Tea? Tijdens onze typische Engelse High Tea workshop, leer je de kneepjes van het vak. Met deze zoete, maar ook wel hartige hapjes steel jij voortaan de show.

Lees meer

Iets uitgebreider is de kookworkshop Oosterse hapjes. Bij deze workshop leer je naast sushi ook andere (typisch Thais, Japanse en Vietnamese) lekkernijen bereiden. Je gaat in teamverband aan de slag om de heerlijke en nog eens gezonde viskoekjes te maken, of een stompend pittige sesamwasabi. In totaal 11 gerechten waarbij je in korte tijd een rondreis door heel Azië krijgt.

Lees meer

Voor de fans van de pittige Oosterse keuken is er de workshop Sushi, waarbij je onder begeleiding van de instructeur in twee uur tijd bekende en minder bekende Japanse sushi leert maken. Na deze workshop draai jij je hand er niet meer voor om. Bovendien krijg je een recept mee naar huis om te huisblijvers ook te laten genieten. Itadakimasu!

Lees meer

Beleef een Surinaams feestje tijdens onze speciale Surinaamse kookworkshop workshop Roti. Samen met Ramona maak je er een feestje van. Want bij een Surinaams feest hoort eten! Je leert de lekkerste roti en toespijzen te maken. Zie je jezelf al staan? Achter het keukenblok, samen met vrienden en familie aan de slag met authentieke Surinaamse roti. Njang swietie!

Lees meer

Met een kookworkshop beleef je een culinair uitje

Dankzij ons enthousiasme om de passie voor koken te willen delen, bieden wij een origineel en onvergetelijk familie-uitje, vriendengroep, team of bedrijf. Onze workshops zijn compleet, heel betaalbaar en een unieke beleving voor iedereen met een liefde voor lekker eten. Onze ervaring is dat werken met eten, gegarandeerd staat voor gezelligheid. Het ontlokt plezier en genot; wij bewijzen dat liefde en gezelligheid door de maag gaat, spreekwoordelijk misschien bij mannen, maar in de praktijk bij iedereen!

Kookworkshop voor 1 persoon

Omdat wij vinden dat culinair genieten voor iedereen toegankelijk moet zijn, hebben wij ervoor gekozen onze workshops betaalbaar te houden en geschikt te maken voor kleinere groepen. Al vanaf € 36,50 p.p. en een minimum van zes personen is er een kookworkshop mogelijk.

Onze workshops volgen, zonder zelf een groep om je heen te verzamelen? Je kunt ook meedoen via de open inschrijving. Kijk bij Acties en schrijf je in voor de eerstvolgende datum. En is er geen datum bij voor je? Geef dan gewoon eentje door en wij zetten ‘m open voor inschrijving.

Boek nu jouw kookworkshop

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.