Blog

Een vluggertje: erotisch koken

Snel, een vluggertje

Ik hoorde het mezelf minstens 2x zeggen:’ik houd er niet van om snel even iets doen’. Waarom is dat zo vraag je jezelf af? Voorheen dacht ik altijd dat ik enorm flexibel was. Maar al een tijdje heb ik in de gaten dat dit niet zo is. Vaak hoor je zeggen dat een ondernemer moet doen in plaats van denken. Dat misschien hierdoor 9 van de 10 initiatieven stranden maar dat het laatste ding succesvol zal zijn. Maar voor mij zijn dat eigenlijk dooddoeners want zulke acties houden op lange termijn nooit stand. Ergens iets langer over nadenken dan een glas wijn is niet goed. Nee, geef mij die hele fles maar! Dan houd je er tenminste wat aan over; al was het maar een houten kop de volgende ochtend.

Op tijd

Mijn motto is: als je niet de tijd kan vinden om iets goed te doen, doe het dan maar niet! Zo is het erg gevaarlijk om, bijvoorbeeld, een programma te bedenken voor een kant-en-klaar uitje dat achteraf helemaal niet zo compleet blijkt te zijn. Of dat je zegt dat je kookworkshops all-in zijn maar dat je achteraf nog met de drankennota in de hand achter de contactpersoon van het vrijgezellenfeestje aan hobbelt omdat extra drankjes niet inbegrepen zijn. En wat dacht je van nog even snel een event in elkaar draaien voor het personeel? Niet handig, aangezien iedereen tegenwoordig pas na 3 weken een gaatje in de agenda heeft.

Vooruit met de geit

Natuurlijk is dit alles geen excuus om niets te doen. Want dan weet je zeker dat er ook helemaal niets gebeurd. Je moet alleen op tijd beginnen met organiseren; vooruit denken dus. Als het hoogtepunt van uitjes in de periode april – mei – juni ligt dan moet je nu beginnen met aandacht vragen voor je nieuwe kookworkshop Erotisch koken…….. Goed, het argument om het dan maar niet te doen, gaat niet helemaal op want je houdt er in dit geval wel iets van over: een minzaam glimlachje op het gezicht van manlief.

Comments are closed

© 2020 Gaos Events. Alle rechten voorbehouden.