Prijsvraag

doe mee & win

Prijsvraag Apeldoorn
Deze prijsvraag is gesloten. Alle deelnemers hebben bericht gekregen en voor woensdag 28 juni zullen wij de winnaar kiezen. De inzendingen zijn te zien op onze FB-page, klik hier.

Van 12 t/m 18 juni is er de Nationale Tapasweek in Nederland met als hoogtepunt de internationale World Tapasday op woensdag 15 juni 2017. Omdat onze kookworkshop Tapas maken het meest gekozen wordt, grijpen wij deze gelegenheid aan om een prijsvraag uit te schrijven. En niet zo maar eentje: je maakt kans op je eigen kookworkshop Tapas maken in Apeldoorn met max. 6 personen ter waarde van € 228,-!

Win je eigen kookworkshop in Apeldoorn

Tapas is in Nederland immens populair. De combinatie van kleine hapjes en het ‘shared dining’ spreekt ons erg aan. Iedereen heeft zo’n beetje zijn of haar eigen favoriet. En jij?

Ben jij een fervent tapasgenieter? Of heb je in Spanje tijdens je vakantie een overheerlijke tapa gegeten die je nooit meer zult vergeten? Sta je in het weekend regelmatig in de keuken om dit heerlijke Spaanse hapje te maken? Wij zijn op zoek naar jouw tapaservaring. Hoe jij tapas beleeft en waarom jij dit nu zo heerlijk vindt.

En als winnaar ga je natuurlijk zelf aan de slag om dat ene heerlijke hapje te maken! Je mag tenslotte ‘publiek’ meenemen om de tapa aan te presenteren. Tegelijkertijd gaat het hele gezelschap zelf ook nog even aan de slag om 5 tapas uit onze eigenkookworkshop Tapas maken.

Wat moet je doen voor de prijsvraag?

Stuur jouw favoriete tapa naar ons toe en vertel erbij waarom dit zo is. Doe dit met het recept, een mooi verhaal, een geweldige foto of een filmpje; hoe creatiever, hoe beter je je eigen tapa promoot.

Je kunt je tapa t/m 21 juni 2017 naar ons toesturen via onze FB-page maar ook via e-mail: info@gaos-events.nl Kijk hieronder nog even naar de spelregels & voorwaarden.

Let op: alle inzendingen publiceren we graag. Dat kan op onze website maar ook op Facebook of Twitter. Gaos Events behoudt zich het recht voor om de inhoud van de inzendingen te wijzigen en/of aan te vullen mocht dit nodig zijn.

Spelregels & voorwaarden
Om alles in goede banen te leiden, gelden voor deze leuke prijsvraag een paar regels & voorwaarden:

  • De gewonnen prijs moet worden opgemaakt in 2017 en is voor max. 6 personen.
  • De deadline voor inzendingen is 21 juni 2017. Inzendingen die na deze datum binnenkomen dingen helaas niet meer mee.
  • De prijs heeft waarde van € 228,- incl. BTW en kan niet ingewisseld worden tegen contanten of in combinatie met een andere actie worden gebruikt.
  • De winnaar mag, naast zichzelf, max. 5 personen uitnodigen. Extra personen meenemen mag; zij betalen € 15,- p.p. incl. BTW. Drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs.
  • Gaos Events behoudt zich het recht voor om inzendingen naar eigen inzicht te beoordelen, te publiceren via social media of de eigen website.
  • Met de winnaar zal een datum afgesproken voor de kookworkshop; Gaos Events zorgt voor organisatie & locatie. Desgewenst zorgen wij ook voor de boodschappen van de winnende tapa.
  • Tijdens de gewonnen kookworkshop mag Gaos Events beeldmateriaal verzamelen voor promotionele doeleinden.
  • Over de uitslag van de prijsvraag zal niet worden gecommuniceerd.

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.