Nieuw

inspiratie, trends of gewoon voor de variatie

Nieuw bij Gaos Events

Soms is het een nieuw gerecht, soms een compleet nieuwe kookworkshop! Maar het kan net zo goed een nieuw idee zijn voor een kant-en-klaar uitje. Na de Tapasbox, de luxe Tapasworkshop en de workshop Erotisch koken hebben we nieuwe locaties in Deventer gespot!

Kookworkshops in Deventer

luxe tapasworkshop De kookworkshops in Deventer zijn in 2018 ook voor kleinere gezelschappen te boeken. Onlangs hebben we nl. onze ‘locatiepool’ uitgebreid. Zoals altijd zorgt ons team er voor dat, in deze nieuwe locaties, de workshopruimte in stijl ingericht is. En natuurlijk zijn de keukens weer om je vingers bij af te liggen want die zijn voorzien van allerlei professionele apparatuur om heerlijke Oosterse, Spaanse of Engelse hapjes te maken. De locaties vind je net achter het centrum van de stad zodat je gemakkelijk na afloop de stad in kan. Ideaal voor, bijvoorbeeld, vrijgezellenfeesten. En dat dus al vanaf 6 personen! Kijk maar eens bij de nieuwe data voor de Kookworkshop voor 1 persoon of bij de gewone workshops.

Tapasbox

Zelf tapas maken: met de Gaos Events tapasbox heb je de basis in huis. De box kost € 25,- all-in en zit vol met recepten, ingrediënten en presentatiematerialen om thuis de heerlijkste tapas te maken. Én je steunt gelijk het goede doel! € 2,50 van de prijs naar het goede doel: Stichting Kinderen van de Voedselbank.

Lees meer over de Tapasbox

Onlangs verschenen….

luxe tapasworkshop Luxe tapas-workshop. Voor de meeste vrijgezellenfeestjes, teamuitjes of familie uitjes wordt gekozen voor de kookworkshop Tapas maken. Vaak omdat deze hapjes herkenbaar zijn, je bijna iedereen er wel blij mee maakt en omdat de gerechten goed te maken zijn. Nu is voor de wat gevorderde kookfanaat een bijzondere variant op de originele tapas-kookworkshop. Je maakt met mooie en typische Spaanse ingrediënten net even wat andere tapashapjes dan je normaal gesproken zou doen. De prijs van deze kookworkshop is € 45,50 p.p. incl. BTW en duurt ca. 3,5 uur.