Nieuw

inspiratie, trends of gewoon voor de variatie

Nieuw bij Gaos Events

Soms is het een nieuwe locatie, soms een compleet nieuwe kookworkshop! Maar het kan net zo goed een nieuw idee zijn voor een kant-en-klaar uitje. Na de Tapasbox, de luxe Tapasworkshop, de workshop Erotisch koken en de nieuwe locatie in Deventer is het tijd voor:

Kookworkshop roti in Apeldoorn

luxe tapasworkshop Veel mensen houden van dit authentieke Surinaamse gerecht maar kennen er niet de geheimen van. Onder persoonlijke begeleiding van Ramona leer je de geheimen om een echt goede roti te maken. En natuurlijk hoe je roti eet namelijk zonder bestek (boeroes!).

De workshop kost € 40,- p.p. en duurt ca. 4 uur.

Kijk voor meer info bij Kookworkshop voor 1 persoon en doe mee aan de kick off op zaterdag 25 mei.

Wil je meer weten over Ramona? Kijk dan bij Over Ons om deze gepassioneerde dame beter te leren kennen.

Tapasbox

Zelf tapas maken: met de Gaos Events tapasbox heb je de basis in huis. De box kost € 25,- all-in en zit vol met recepten, ingrediënten en presentatiematerialen om thuis de heerlijkste tapas te maken. Én je steunt gelijk het goede doel! € 2,50 van de prijs naar het goede doel.

Lees meer over de Tapasbox

Onlangs verschenen….

luxe tapasworkshop Luxe tapas-workshop. Voor de meeste vrijgezellenfeestjes, teamuitjes of familie uitjes wordt gekozen voor de kookworkshop Tapas maken. Vaak omdat deze hapjes herkenbaar zijn, je bijna iedereen er wel blij mee maakt en omdat de gerechten goed te maken zijn. Nu is voor de wat gevorderde kookfanaat een bijzondere variant op de originele tapas-kookworkshop. Je maakt met mooie en typische Spaanse ingrediënten net even wat andere tapashapjes dan je normaal gesproken zou doen. De prijs van deze kookworkshop is € 45,50 p.p. incl. BTW en duurt ca. 3,5 uur.