Kookworkshop voor 1 persoon

gezellig een avondje uit!

Kookworkshop voor 1 persoon

Ben je alleen, met z’n tweetjes of drietjes? Onze workshops zijn ook mogelijk zonder zelf een groep om je heen te verzamelen. Als cadeau aan jezelf of samen met je vriend of vriendin voor een gezellig avondje uit met elkaar. Op gezette data organiseren wij culinaire uitjes waarop je kunt inschrijven en dus aansluiten bij een (andere)groep.

In 2018 zijn er de volgende kookworkshops:Workshop tapas

  • zaterdag 24 maart: Tapas – Deventer – 17.30 uur. Aanmelding: 2 personen
  • zondag 25 maart: Sushi – Apeldoorn – 17.00 uur. Aanmelding: 4 personen
  • zaterdag 2 juni: Tapas – Deventer – 17.30 uur. Aanmelding: 2 personen

Wat kun je verwachten?

Voor alle workshops geldt het volgende:

Prijs: € 34,50 p.p.
Groepsgrootte: minimaal 6 personen
Duur: ca. 2,5 uur
Locaties: 3, allemaal in binnenstad centrum
Inhoud: introductie van het thema met ontvangst, gezamenlijke uitleg ca. 5 soorten hapjes, bereiden, diner incl. dessert in stijl. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Omdat het een speciaal uitje is, kun je iets anders verwachten dan de normale kookworkshop. Zo kan het zijn dat we nieuwe gerechten proberen, andere ingrediënten gebruiken etc. Ook kan het zijn dat we een professionele fotograaf vragen aanwezig te zijn om foto’s te maken voor promotionele doeleinden. We informeren je er graag per workshop over.

Inschrijven

Kies datum en thema en geef dit per telefoon of e-mail door. Zijn alle gegevens compleet dan krijg je de bevestiging en de nota die je voorafgaand aan de workshop betaalt. Dan pas is deelname definitief! Ca. 2 weken voorafgaand aan de workshop laten we je weten of de workshop definitief doorgaat. We vragen dan ook naar mogelijke (di)eetwensen zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Boek nu jouw kookworkshop voor 1 persoon

Wanneer gaat het door?

De workshop gaat door bij het minimale aantal personen; dat verschilt per stad en workshop. Gaat het niet door dan leggen we je eerst een alternatieve datum voor. Lukt dit niet dan krijg je per direct het betaalde bedrag terug. Natuurlijk doen wij ons best om de workshop ‘vol’ te krijgen. We zorgen dat de datum op onze website staat, informeren deelnemers aan de gewone workshops hierover, maken we gebruik van onze fanpage op Facebook, Twitter en Google+ om extra reclame te maken. Tenslotte mailen we iedereen die al eens eerder een workshop heeft gevolgd of informatie heeft aangevraagd over de actie. Wil je er zeker van zijn dat het doorgaat? Zoek dan meer personen bij elkaar en boek de workshop voor je groep alleen.

Terugblik op kookworkshop-voor-1-persoon

Vrijdag 10 november 2017 is de workshop Sushi maken geweest in Apeldoorn. 7 deelnemers hebben sushi gemaakt waarbij we nu hebben getest met de workshop-opbouw. In plaats van na afloop een pauze hebben we deze nu in het midden van de workshop gepland. In die pauze hebben 4 deelnemers de voorbereiding opgestart voor de Kip Yakitori en sweet sushi.

Zaterdag 1 april 2017 is er de workshop Sushi maken in Apeldoorn geweest met 10 deelnemers. Zij hebben genoten van 4 soorten sushi inclusief de sweet sushi en onigiri (nieuw).

De kookworkshop voor 1 persoon Tapas maken op zaterdag 28 januari 2017 in Deventer is niet doorgegaan vanwege te weinig deelname. Aan de deelnemers die zich wel hebben ingeschreven zijn de volgende alternatieven voorgelegd: het kiezen van een nieuwe datum, de Tapasbox om thuis zelf lekkere hapjes te maken of een vergelijkbaar etentje in een tapasrestaurant in Deventer naar keuze.

Zaterdag 15 oktober 2016 is er de Kookworkshop voor 1 persoon Oosterse hapjes maken geweest in Apeldoorn. Een groep van 8 personen hebben gerechtjes gemaakt als verse Vietnamese loempia, Foe Yong met de bijbehorende saus, Thaise viskoekjes etc.

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.