Kookworkshop voor 1 persoon

gezellig een avondje uit!

Kookworkshop voor 1 persoon

Ben je alleen, met z’n tweetjes of drietjes? Onze workshops zijn ook mogelijk zonder zelf een groep om je heen te verzamelen. Als cadeau aan jezelf of samen met je vriend of vriendin voor een gezellig avondje uit met elkaar. Op gezette data organiseren wij culinaire uitjes waarop je kunt inschrijven en dus aansluiten bij een (andere)groep.

In 2019 zijn er de volgende kookworkshops:Workshop tapas

  • zaterdag 28 september – Roti – Apeldoorn – 16.00 uur

Wat kun je verwachten?

Omdat het een speciaal uitje is, kun je iets anders verwachten dan de normale kookworkshop. Zo kan het zijn dat we nieuwe gerechten proberen, andere ingrediënten gebruiken etc. Ook kan het zijn dat we een professionele fotograaf vragen aanwezig te zijn om foto’s te maken voor promotionele doeleinden.

Voor alle workshops geldt het volgende:
Let op: voor de workshop Roti maken gelden andere voorwaarden (prijs en inschrijving).

Prijs: € 34,50 p.p.
Groepsgrootte: minimaal 6 personen
Duur: ca. 2,5 uur
Locaties: 2, in en nabij binnenstad
Inhoud: introductie van het thema met ontvangst, gezamenlijke uitleg ca. 5 soorten kleine hapjes, bereiden, diner incl. dessert in stijl. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Inschrijven

Kies datum en thema en geef dit per telefoon of e-mail door. Zijn alle gegevens compleet dan krijg je de bevestiging en de nota die je voorafgaand aan de workshop betaalt. Dan pas is deelname definitief! Max. 2 weken voorafgaand aan de workshop laten we je weten of de workshop definitief doorgaat. We vragen dan ook naar mogelijke (di)eetwensen zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Boek nu jouw kookworkshop voor 1 persoonGa naar kookworkshop Roti

Wanneer gaat het door?

De workshop gaat door bij het minimale aantal personen; dat verschilt per stad en workshop. Gaat het niet door dan leggen we je eerst een alternatieve datum voor. Lukt dit niet dan krijg je per direct het betaalde bedrag terug. Natuurlijk doen wij ons best om de workshop ‘vol’ te krijgen. We zorgen dat de datum op onze website staat, informeren deelnemers aan de gewone workshops hierover, maken we gebruik van onze fanpage op Facebook, Twitter en Google+ om extra reclame te maken. Tenslotte mailen we iedereen die al eens eerder een workshop heeft gevolgd of informatie heeft aangevraagd over de actie. Wil je er zeker van zijn dat het doorgaat? Zoek dan meer personen bij elkaar en boek de workshop voor je groep alleen.

Terugblik op kookworkshop-voor-1-persoon

Zo vlak voor de zomervakantie heeft Ramona op zaterdag 20 juli 2019 nog een mooie workshop Surinaamse Roti gegeven. Ondanks de schaarse aanmeldingen had ze wel besloten de workshop door te laten gaan. Workshop tapas Gelukkig kwam één van de deelnemers nog met 4 personen extra en dus waren we met z’n 7-en!Het was een hele leuke en ontspannen groep; een aantal deelnemers had totaal geen ervaring met zelf Surinaamse Roti maken! Aan het begin van de workshop kreeg Ramona de vraag: ‘als ik thuis de toespijs maak, is het droog. Wat doe ik verkeerd?’ Zij adviseerde om de stappen van het recept te volgen . En als er iets opviel wat wij nu anders doen dan zou het ‘probleem’ waarschijnlijk gevonden zijn. En zowaar, tijdens het koken, was de ‘boosdoener’ gevonden. Aan het eind, toen de hele groep aan tafel zat te smullen van het zelfgemaakte eten, kwam het eindoordeel: Het eten was HEERLIJK! Wat een feest en wat een enorm compliment. Daar doet ze het voor: brasa!

O.a. Vietnamese Amok en sushi purple party stonden op het menu van de workshops Oosterse hapjes maken in Apeldoorn d.d. zaterdag 9 maart. 7 personen hebben een interessante en verrassend middag gehad omdat ze kennismaakten met nieuwe gerechten èn elkaar. Oftewel, het klikte zo goed onderling dat ze contactgegevens uitwisselden om elkaar weer eens te ontmoeten.

Vrijdag 26 oktober is de workshop Tapas maken geweest. In Deventer kwamen de 7 deelnemers terecht in een spookachtige locatie vanwege Halloween! 3 nieuwe gerechtjes zijn gemaakt: paella, empanada en pica pica. Om te bekijken of ze het redden tot de gewone kookworkshop is gekeken naar de bereidingstijd, moeilijkheid en inkoopprijs. Workshop tapas En natuurlijk naar het plezier om ze te maken. Welke het zijn geworden? Wij zouden zeggen: reserveer voor het zelf Tapas maken!

Zaterdag 19 augustus 2018 hebben deelnemers tapas op z’n Spaans beleeft: staande aan de feestelijk versierde sta-tafel hebben zij genoten van hun zelf gemaakte tapas. Begeleid door de instructeur hebben ze een volle tapasplank gemaakt dat een lust voor het oog was. Met een fris glas tinto de verano van het huis erbij hebben ze heerlijke gesmuld van alle Spaanse hapjes.

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.