Koken met korting

Koken met korting

Regelmatig bieden wij leuke acties aan voor onze kookworkshops, kant en klare uitjes of events in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Denk daarbij aan kortingen, kookworkshop voor 1 persoon, meedoen aan nieuwe kookworkshops, prijsvragen etc.

Valentijnstip: de Tapasbox met hartjes bonbons

14 februari is het Valentijnsdag. En onze Valentijnstip is: de Tapasbox. Dat is pure liefde in een doos. Gegarandeerd dat jij je lief weet te verleiden met deze leuke en bovenal lekkere attentie. Want liefde gaat nog altijd door de maag…..nou vooruit misschien ook via die 2 hartjes bonbons in dat mooi rode doosje.
De box bestaat uit ingrediënten, recepten en presentatiematerialen om zelf thuis 5 Spaanse hapjes te maken. De prijs is € 25,- all-in en de hartjes bonbons zijn gratis net als bezorging in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

contact over de Tapasbox voor Valentijn

Gaos Events en bruidsbeurs Ja, ik wil!

Trouwlocatie Charme Hotel Oranjeoord en Stralend Middelpunt organiseren Bruidsbeurs Ja, ik wil! met standhouders en bruidsshows. acties Aanstaande bruidsparen kunnen informatie verzamelen over echt alles wat zij nodig hebben om van hun Grote Dag de Perfecte Trouwdag te maken. Vergeet vooral na afloop de goodie bag niet want Gaos Events is daar ook bij!

Speciaal voor de bruidsbeurs Ja, ik wil! kun je gebruik maken van 15% korting naar keuze! Of per persoon op de kookworkshop Erotisch koken als bestemming voor jouw vrijgezellenfeest. Of als 1 bedrag op de stripact die je daarbij kunt boeken! Let op: de korting is in overleg langer geldig dan alleen in 2017. Maar niet in combinatie met andere kortingen en alleen op de kookworkshop excl. drankjes. De stripact is alleen te boeken in combinatie met de kookworkshop.

Gaos Events en Uit in Apeldoorn

Met één van onze partners in Apeldoorn, Uit in Apeldoorn, organiseren wij een speciale actie waardoor onze kookworkshops nog goedkoper zijn voor jou en je gezelschap.

Als jij kunt aantonen dat je Gaos Events acties
op de website van Uit in Apeldoorn hebt gezien en je geeft de juiste kortingscode door dan ontvang je 10% korting op de totale nota als jij je kookworkshop in 2017 boekt! Let op: deze korting is éénmalig, geldig t/m 31 december 2017 en alleen onder vermelding van de juiste kortingscode. Ga hiervoor naar www.uitinapeldoorn.nl/groepsarrangementen

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.