Acties

prijsvraag, korting, nieuw

Gek op acties

Hier vind je speciale acties die te maken hebben met onze kookworkshops, uitjes en eventorganisatie zoals kortingen, kookworkshop voor 1 persoon o.b.v. open inschrijving, meedoen aan nieuwe kookworkshops, prijsvragen etc.

Klik hier voorWorkshop tapas

Kookworkshop voor 1 persoon

Ben je alleen, met z’n tweetjes of drietjes? Onze workshops kun je ook volgen zonder zelf een groep om je heen te verzamelen. Op gezette data organiseren wij culinaire uitjes waarop je kunt inschrijven zodat je, tegen een leuk prijsje, een gezellige en lekkere avond uit kunt hebben!

In het najaar hebben we 7 data geprikt. Kijk en klik hier voor een compleet overzicht, wat je kunt verwachten en hoe je je inschrijft. Ook zijn daar de prijzen, voorwaarden en inhoud van deze bijzondere kookworkshops.

Prijsvraag

De prijsvraag rondom World Tapasday is gesloten. De favoriete tapa van Tamara is gekozen als winnaar en zij heeft daarmee een eigen kookworkshop Tapas maken in Apeldoorn gewonnen voor max. 6 personen ter waarde van € 228,-.

Per e-mail heeft ze ons verteld waarom de tapa Taartjes Camembert met paprika haar favoriet is.

Enkele inzendingen zijn te zien op onze FB-page, klik hier. Meer info. over de prijsvraag vindt je hier

Nieuw: kookworkshops in Deventer

Soms is het een nieuw gerecht, soms een compleet nieuwe kookworkshop! Maar het kan net zo goed een nieuw idee zijn voor een kant-en-klaar uitje. Na de Tapasbox, de luxe Tapasworkshop en de workshop Erotisch koken hebben we nieuwe locaties in Deventer gespot!

In 2018 hebben we gekozen voor het goede doel: Stichting Kinderen van de Voedselbank.

Koken met korting: Valentijnstip

De Valentijnstip van Gaos: trakteer je lief met de Tapasbox op jouw zelfgemaakte tapas voor een leuke en bovenal lekkere attentie. Voor € 25,- all in en dan doen wij er nog gratis 2 hartjes bonbons in een mooi doosje bij. Liefde gaat nog altijd door de maag! Klik hier voor meer info en alle voorwaarden.

Je komt ons ook tegen buiten onze workshoplocaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Aanstaande bruidsparen zien ons in de goodie bag van bruidsbeurs Ja, ik wil! in Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren bezocht. En via Uit in Apeldoorn organiseren wij het hele jaar door een kortingsactie waardoor jouw kookworkshop nog goedkoper kan zijn. Klik hier voor meer info.

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.