Acties

prijsvraag, korting, nieuw

Gek op acties

Hier vind je speciale acties die te maken hebben met onze kookworkshops, uitjes en eventorganisatie zoals kortingen, kookworkshop voor 1 persoon o.b.v. open inschrijving, meedoen aan nieuwe kookworkshops, prijsvragen etc.

Klik hier voorWorkshop tapas

Nieuw: kookworkshop roti – een Surinaams feestje

Workshop tapas
Soms is het een locatie of een vacature; soms een compleet nieuwe kookworkshop. Maar het kan net zo goed een nieuw idee zijn voor een kant-en-klaar uitje.

Dit jaar zijn we gaan samenwerken met Ramona’s Keuken en hebben samen met de gepassioneerde Ramona Joemman de
Surinaamse kookworkshop roti ontwikkeld: een Surinaams feestje! Leer van Ramona in een 4 uur durende workshop de geheimen van echte lekkere roti. De prijs per persoon is € 40,- p.p. Lees er hier eerst meer over of kijk gelijk even op de speciale pagina.

Kookworkshop voor 1 persoon

Ben je alleen, met z’n tweetjes of drietjes? Onze workshops kun je ook volgen zonder zelf een groep om je heen te verzamelen. Op gezette data organiseren wij culinaire uitjes waarop je kunt inschrijven zodat je, tegen een leuk prijsje, een gezellige en lekkere avond uit kunt hebben!

In het voorjaar 2019 hebben we een aantal dagen uitgezocht. Kijk en klik hier voor een compleet overzicht, wat je kunt verwachten en hoe je je inschrijft. Ook zijn daar de prijzen, voorwaarden en inhoud van deze bijzondere kookworkshops.

Koken met korting: Terugkomactie

Regelmatig bieden wij leuke acties aan waardoor onze kookworkshops, kant en klare uitjes of events in Apeldoorn, Deventer en Zutphen nog aantrekkelijker worden. Zo trakteren we onze gasten rond Valentijn op 2 zelfgemaakte hartjes bonbons in een mooi doosje of verleiden we de groep graag om de stripact in te zetten tijdens de workshop Erotisch koken!

Speciale aandacht deze keer schenken we graag aan onze Terugkomactie. Na afloop van elke kookworkshop deelt de instructeur een flyer uit waarop staat dat we je graag nog eens terug willen zien en hoe jij dat kan regelen. Klik hier voor meer info.

Prijsvraag

Er zijn op dit moment geen prijsvragen actief.

De prijsvraag rondom World Tapasday is gesloten. De favoriete tapa van Tamara is gekozen als winnaar en zij heeft daarmee een eigen kookworkshop Tapas maken in Apeldoorn gewonnen voor max. 6 personen ter waarde van € 228,- Per e-mail heeft ze ons verteld waarom de tapa Taartjes Camembert met paprika haar favoriet is.

Enkele inzendingen zijn te zien op onze FB-page, klik hier. Meer info. over de prijsvraag vindt je hier

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.