Eventorganisatie

eerst chaos, dan structuur

O jee! Ben ik weer de Sjaak om dat uitje te regelen. Leuk die organisatie, maar waar moet ik beginnen? Ik heb verwende deelnemers en te weinig tijd…

Heb je helemaal geen tijd of zin om je event te organiseren? Naast onze complete, betaalbare kookworkshops en kant-en-klare uitjes bieden wij een zorgeloos pakket van diensten om een succesvol event te laten organiseren.

Hoe werkt ‘t?

Als organisator koop je als het ware de organisatie in. Wil je alleen je event opstarten en dan lekker zelf aan de slag gaan? Kies dan alleen voor fase 1: de inventarisatie. Wil je er liever niet teveel tijd aan besteden? Gan dan voor fase 4: de totale uitbesteding. Zo heb je zelf in de hand hoe je het aanpakt.

Wat levert ’t me op?

De voordelen zijn tijdbesparing, professioneel, overzichtelijk en je hebt als organisator zelf invloed op het hele proces. Je kunt het zelf doen maar ook met én door ons. In ieder geval gaan alle credits naar jou!

Hoe ziet ’t er uit?

Tegen een vast tarief of op basis van nacalculatie koop je de fasen van het organisatieproces in. Zie het als een soort strippenkaart waarvan elke strip een fase is. De kaart bestaat uit 4 fasen.

We gaan beginnen. Samen brainstormen en je krijgt een op maat gemaakt draaiboek. Duur: max. 4 uur. Kosten: € 95,-.

Makkie! Met het draaiboek in de hand werk je het programma verder uit. Duur: max. 8 uur. Kosten: € 178,-.

Alles in beeld. De structuur van je event wordt duidelijk. Je weet hoeveel mensen er komen en wat je gaat doen. En dus ook de totale kosten. Duur: max. 15 uur. Kosten: € 225,-.

Bedankt! Je hebt gekozen voor Gaos Events als organisator van je event. Wij trekken de kar en zorgen voor een complete uitvoering van je event. Kosten: € 17,50 per uur (nacalculatie)

Service van de zaak

Naast eventorganisatie bieden wij o.a. complete, betaalbare kookworkshops en kant-en-klare uitjes. En heb je al een idee wat je gaat doen, hoe je dat gaat aanpakken etc.? Denk dan voor de volledigheid nog even aan het volgende:

 • meesturen van een kaartje van een stadscentrum;
 • gratis parkeertips;
 • overnachtingsmogelijkheden
 • diner- en borreltips.
Weet je zelf nog een leuk plekje? Dan horen we dat graag via Twitter en Facebook.

Leuke events in de regio

Voor jou hebben we per stad een aantal events geselecteerd die je met je programma zou kunnen combineren. Of gewoon naar toe gaan voor je eigen plezier!

 • Pop up Foodhallen. 14 t/m 17 september 2017: supersfeervol Winterevent met Food, Drinks, Music én een Winterfair in de hallen op het befaamde Apeldoornse Zwitsal terrein. The place to be voor ´Toute Apeldoorn´ als ontspannen intro tot de Kerstdagen 2017. Meer info: www.pop-upfoodhallen.nl
 • 3FM Serious Request 2017 18 t/m 24 december 2017: op het Marktplein midden in de stad staat het Glazen Huis met 3 DJ’s die zich inzetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp: het herenigen van kinderen en ouders, die elkaar door een (natuur)ramp of conflict uit het oog verloren zijn. Meer info: www.apeldoorn.nl/sr17
 • 45e Centraal Beheer Midwintermarathon. 3 en 4 februari 2018: het oudste, nog bestaande hardloopevenement van Nederland met o.a. de Kidsrun van 1 km, de Asselronde van 25 kilometer etc. Iedereen mag meedoen aan het unieke evenement vanwege het fantastische parcours door de bossen van Apeldoorn en omgeving. Meer info: www.midwintermarathon.nl
 • Komt hier jouw event? Dat mag! Laat ons weten waar publiek naar toe zou moeten gaan en wij zetten het in deze kalender.
 • De Lebuïnus Kerstmarkt. 14 t/m 16 december: vanuit ruimm 70 feestelijk versierde kramen in de prachtige Grote of Lebuinuskerk kun je genieten van kerstgerelateerde producten. De Lebuinus is verwarmd, prachtig verlicht en feestelijk aangekleed. Meer info: www.deventerkerstmarkt.nl
 • Dickens Festijn. 16 en 17 december: de 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het historische Bergkwartier van Deventer. Ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven. De geuren van punch en gepofte kastanjes, huizenhoge kerstbomen en prachtig gerestaureerde panden vormen hierbij het decor. Toegang is gratis. Meer info: www.dickensfestijn.nl
 • Komt hier jouw event? Dat mag! Laat ons weten waar publiek naar toe zou moeten gaan en wij zetten het in deze kalender.
 • Kerstconcert Capella van St Jan. 16 december: onder leiding van de cantor-organist Jean van Cleef zal met medewerking van Ellen Pieterse, mezzo-sopraan en organisten Theo Meurs een kerstconcert gehouden worden in de St Janskerk. Toegang is gratis. Meer info: www.stjanskerkzutphen.nl
 • Winterspektakel. 18 december: Logo Zutphen de winkels in de binnenstad pakken uit. Kramen staan opgesteld door de hele stad, er is live muziek en straattheater voor jong en oud. Natuurlijk zijn er allerlei versnaperingen en de kinderen kunnen zich uitleven op springkussens en een stormbaan.
 • Komt hier jouw event? Dat mag! Laat ons weten waar publiek naar toe zou moeten gaan en wij zetten het in deze kalender.