Nieuw

inspiratie, trends of gewoon voor de variatie

Nieuw bij Gaos Events

Soms is het een nieuw gerecht, soms een compleet nieuwe kookworkshop! Maar het kan net zo goed een nieuw idee zijn voor een kant-en-klaar uitje. Na de luxe Tapasworkshop en de workshop Erotisch koken hebben we besloten om iets te doen voor het goede doel aangezien dit jaar de meest sympathieke gewoon in ‘onze achtertuin’ staat. Gaos op z’n best voor Serious Request!

Tapasbox

Zelf tapas maken: met de Gaos Events tapasbox heb je de basis in huis. De box kost € 25,- all-in en zit vol met recepten, ingrediënten en presentatiematerialen om thuis de heerlijkste tapas te maken. Én je steunt gelijk het goede doel! € 2,50 van de prijs naar het goede doel: het Glazen Huis van Serious Request 3FM.

Lees meer over de Tapasbox

Onlangs verschenen….

luxe tapasworkshop Luxe tapas-workshop. Voor de meeste vrijgezellenfeestjes, teamuitjes of familie uitjes wordt gekozen voor de kookworkshop Tapas maken. Vaak omdat deze hapjes herkenbaar zijn, je bijna iedereen er wel blij mee maakt en omdat de gerechten goed te maken zijn. Nu is voor de wat gevorderde kookfanaat een bijzondere variant op de originele tapas-kookworkshop. Je maakt met mooie en typische Spaanse ingrediënten net even wat andere tapashapjes dan je normaal gesproken zou doen. De prijs van deze kookworkshop is € 45,50 p.p. incl. BTW en duurt ca. 3,5 uur.