Acties

Gek op acties

Hier vind je speciale acties die te maken hebben met onze kookworkshops, uitjes en eventorganisatie zoals kortingen, kookworkshop voor 1 persoon o.b.v. open inschrijving, meedoen aan nieuwe kookworkshops, prijsvragen etc.

Klik hier voorWorkshop tapas

Kookworkshop voor 1 persoon

Ben je alleen, met z’n tweetjes of drietjes? Onze workshops kun je ook volgen zonder zelf een groep om je heen te verzamelen. Op gezette data organiseren wij culinaire uitjes waarop je kunt inschrijven zodat je, tegen een leuk prijsje, een gezellige en lekkere avond uit kunt hebben!

In het najaar 2017 zijn de volgende kookworkshops open voor inschrijving:

  • zondag 1 oktober: Tapas maken – Apeldoorn
  • zaterdag 14 oktober: Tapas maken – Deventer
  • zaterdag 28 oktober: Sushi – Apeldoorn
  • zondag 29 oktober: High tea – Apeldoorn
  • vrijdag 10 november: Sushi – Apeldoorn
  • vrijdag 24 november: Oosterse hapjes – Deventer

Kijk en klik hier wat je kunt verwachten en hoe je je inschrijft. Ook zijn daar de prijzen, voorwaarden en inhoud van deze bijzondere kookworkshops.

Prijsvraag

De prijsvraag rondom World Tapasday is gesloten. De favoriete tapa van Tamara is gekozen als winnaar en zij heeft daarmee een eigen kookworkshop Tapas maken in Apeldoorn gewonnen voor max. 6 personen ter waarde van € 228,-.

Per e-mail heeft ze ons verteld waarom de tapa Taartjes Camembert met paprika haar favoriet is.

Enkele inzendingen zijn te zien op onze FB-page, klik hier. Meer info. over de prijsvraag vindt je hier

Nieuw: Tapasbox

Soms is het een gerecht, soms een complete kookworkshop! Maar het kan net zo goed een nieuw idee zijn voor een kant-en-klaar uitje. Geïnspireerd door het Glazen Huis van Serious Request 3FM zijn we gaan zitten voor ‘onze’ actie. En dat is de Tapasbox geworden. Zelf tapas te maken is nu nog gemakkelijker met onze kant-en-klare box vol typische ingrediënten en presentatiematerialen voor overheerlijke Spaanse tapas. Klik hier voor meer info.

De 4 winnaars van de SMS-actie geweest in de Stedendriehoek zijn bekend. Belinda van der Harst en Rosie Merfol hebben hun Tapasbox al in ontvangst mogen nemen.

Koken met korting

Zondag 27 augustus jl. hebben aanstaande bruidsparen de bruidsbeurs Ja, ik wil! in Charme Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren bezocht. In de goodie bag die iedereen na afloop kreeg, zat een leuke korting op de kookworkshop Erotisch koken als ultieme bestemming voor je vrijgezellenfeest. Heb je ‘m gemist? Kijk dan nog even op www.stralendmiddelpunt.nl/bruidsbeursjaikwil/ of klik op de speciale button hierboven.

Samen met onze partner Uit in Apeldoorn organiseren wij het hele jaar door een kortingsactie waardoor jouw kookworkshop nog goedkoper kan zijn. Kijk op www.uitinapeldoorn.nl of klik op de speciale button hierboven.

Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek

Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie. Ons programma zit bomvol met leuke workshops en activiteiten, van kant-en-klare uitjes tot eventorganisatie. Onder Service van de zaak vind je daarnaast de leukste combinaties van ons aanbod. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tapas workshop gevolgd door een demonstratie Flamenco-dans. Weten wat er wel en niet mogelijk is? Of heb je zelf geen idee en wil je advies over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.